BLOGS

Daži ieteikumi, kā saglabāt skaistu un veselīgu sejas ādu ziemas periodā.

Ziemā gaiss ir auksts un sauss, turklāt jebkāda veida iekštelpu siltums to sausina vēl vairāk, samazinot ādai raksturīgo aizsargbarjeras funkciju. Šādi laikapstākļi izraisa ādas sausumu, niezi, plaisu veidošanos, iekaisumu un ādas lobīšanos, kā rezultātā tas kļūst par apburto loku, ja vien savlaicīgi nerīkosieties un nedarīsiet kaut ko lietas labā!

Pirmais solis ādas kopšanā ir attīrīšana, kas ļauj jebkuram nākamajam kopšanas solim labāk iedarboties uz Jūsu ādu. Ziemas periodā nav ieteicams lietot uz spirta bāzes izgatavotus attīrošos līdzekļus, jo tie sausinās sejas ādu vēl vairāk. No “BABOR” piedāvātajiem līdzekļiem iesaku Hy-ol + Phytoactive (izgatavots uz eļļas bāzes, veic dziļāku sejas attīrīšanu, nesausinot ādu) un Mild Cleanser (maigs pieniņš, kas attīrīs un mitrinās ādu).

Otrais solis ir piemērota sejas krēma uzklāšana. Ziemas periodā ir nepieciešams lietot barojošus un bagātīgus krēmus, lai pabarotu Jūsu ādu un stiprinātu tās aizsargbarjeru. Nakts ir būtisks diennakts periods ādas šūnu reģenerācijai, tāpēc uz nakti sejas ādai noteikti ir jāuzklāj atjaunojošs un barojošs krēms. Nākamajā rītā sejas āda būs mīkstāka un labāk hidratēta, turklāt tiks nostiprināta tās aizsargbarjera. Ādai vispiemērotākie ir tie nakts krēmi, kas satur retinolu (A vitamīnu), C vitamīnu, argānijas eļļu, šī sviestu, alfa hidroksilu un glikolskābi. Nebaidieties uzklāt taukainus krēmus arī no rīta, jo tie pasargās jutīgo sejas ādu no vēja, aukstā un sausā gaisa. Tomēr neaizmirstiet arī par mitrinošajiem krēmiem, kurus varat uzklāt uz nakti vai vismaz 30–60min. pirms iziešanas ārā aukstajā laikā. “BABOR” piedāvājuma klāstā ietilpst daudzveidīgi krēmi, fluīdi un serumi, kuru sastāvs ir ideāli piemērots šim periodam.

Trešais solis – neaizmirstiet par savām acīm. Āda ap acīm ir ļoti jūtīga un delikāta. Šīs zonas kopšanai sejas krēmi nav piemēroti, jo tie ir pārāk trekni un nākamajā dienā var radīt tūsku. Ja āda ap acīm ir kļuvusi sausa, tā ir uzskatāma par pirmo pazīmi, kas norāda uz ādas novecošanos, kā rezultātā veidosies mazas krunciņas. Izvēlieties acu krēmus, kuru sastāvā ir hialuronskābe vai E vitamīns. Acu krēmi, kuru sastāvu veido kolagēns un retinols, aizpildīs jau esošās krunciņas un mīkstinās ādu ap acīm. “BABOR” kosmētika piedāvā speciālu līniju SENSATIONAL EYES, kas efektīvi mitrina jutīgo ādu ap acīm, neļaujot veidoties mazajām krunciņām.

BABOR Beauty Spa Whatsapp
BOOKING